Türk Kanser Derneği

Verilen ilanlar birçok hastamızı kurtaracak SÖZCÜ’nün başlattığı kampanyanın önemine vurgu yapan Türk Kanser Derneğİ Başkanı Burak Duruman, “Bir hayat giderken bir hayata can vermiş olacaksınız. Bu çok kıymetli” dedi



Her yıl binlerce hastanın tedavisini üstlenen, erken tanının önemi için yüzlerce farkındalık projesine imza atan Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, “Muhteşem ve inanılmaz' diye nitelendirdiği SÖZCÜ'nün kampanyasıyla bir ilke imza atıldığını vurguladı. Yıllardır “Küçük de olsa bağış yapın. O küçük bağışlar bir kişinin yaşaması için çok değerli” diyerek vatandaşlara seslenen Burak Duruman, SÖZCÜ'nün başlattığı vefat ve başsağlığı ilan gelirlerinin bir kısmının bağışçının seçeceği derneğe bağışlanacak olmasını şu sözlerle değerlendirdi:
“Proje muhteşem ve inanılmaz. Kimler düşündüyse hakikaten eli öpülecek insanlar. Bana göre çok önemli bir şey yapıyorsunuz. Derneklerin bu bağışların nereye gittiğini bilecek olması da çok önemli. Maalesef hiçbirimiz dünyada kalmayacağız. Vefat ilanlarının belirli bir gelirini vereceksiniz ve anladığım kadarıyla bunu devamlı yapacaksınız. Bir kerelik de değilmiş. Çok önemli bir şey yapıyorsunuz. Tüm dernekler adına Allah razı olsun. Her kuruş çok değerli. Başlattığınız kampanya ile bize de bağış gelirse biz de kendi içimizde vefat eden vatandaşımız için dualar edeceğiz. Çünkü onların vermiş olduğu ilan neticesinde birçok hastamız kurtulacak. Bir hayat giderken bir hayata can vermiş olacaklar. Gazetenizi can-ı gönülden tebrik ediyorum.”