Sözcü Gazetesi Sosyal Sorumluluk Projesi

Sözcü Gazetesinin Vefat İlanı Kampanyası Yüzlerce Kişinin Yaşamına Dokundu

SÖZCÜ Gazetesi geçen yıl bir ilke imza attı. "Başsağlığı" ve "Vefat" ilanları gelirinin yüzde 15'ini sivil toplum kuruluşlarına bağışlama kararı aldı. Kampanya kapsamında, ilan verenlerden elde edilen ücretin yüzde 15'i 1 milyonu aştı. Dernek ve vakıflara ödenen para hastalara şifa öğrencilere burs oldu.

Devamını Gör

Mehmetçik Vakfı

SÖZCÜ’nün vefat ilanı girişimini taktirle karşılıyoruz TSK Mehmetçik Vakfı Başkanı Yaşar Bal, “Vakfımızın devlet destekli herhangi bir gelir kaynağı yok. Bu nedenle SÖZCÜ Gazetesi’nin bu girişimi takdire değer buluyoruz. Vakıf olarak SÖZCÜ’ye teşekkür ederiz” dedi.

Devamını Gör

Türk Kanser Derneği

Verilen ilanlar birçok hastamızı kurtaracak SÖZCÜ’nün başlattığı kampanyanın önemine vurgu yapan Türk Kanser Derneğİ Başkanı Burak Duruman, “Bir hayat giderken bir hayata can vermiş olacaksınız. Bu çok kıymetli” dedi

Devamını Gör

ÇYDD Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği

Bu kampanya bir kızımızın okumasına yardımcı olacak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Aysel Çelikel, SÖZCÜ’nün kampanyasının çok önemli bir adım olduğunu dile getirerek “Bunu Çağdaş Yaşam’ın tarihine altın harflerle yazacağız. Aldığımız bağışlarla bir kızımızın okumasına katkıda bulunacağız” dedi.

Devamını Gör

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı

SÖZCÜ’nün kampanyası örnek bir davranış oldu. LÖSEV Başkanı Üstün Ezer, “Halk arasında bir söz vardır; ‘Yeniden doğarız ölümlerle’ diye... Bu kampanyayla artık kaybedilen bir sevdiğiniz veya yakınınız bir lösemili çocuğa hayat verebilir” dedi.

Devamını Gör

TEV Türk Eğitim Vakfı

SÖZCÜ gazetesi vefat ilanlarının yüzde 15'ini ilan sahibinin tercihine göre dernek ve vakıflara aktarılması önemine de değinen Günay, bu kampanyanın daha çok gencin okumasına katkı sağlamaya yardımcı olacağını belirtti.

Devamını Gör